dimarts, 15 de novembre del 2016

CONEIXEM ELS NOSTRES AMICS LECTORS

Avui ha arribat el dia que tant i tant esperàvem!! Fa dies que estàvem xerrant dels nostres amics lectors, nins i nines més grans que nosaltres que de tant en quan ens contaran contes. 

Cada un de nosaltres té un o dos amics lectors (de segon de primària) que un dimarts cada quinze dies ens contaran un conte. Cada un de nosaltres té un collar amb la seva fotografia per a què sigui més fàcil identificar-lo, recordar el seu nom i recordar el seu aspecte físic. 

Avui, com que ha estat el primer dia que els hem conegut, hem dedicat un temps per conèixer-los: conèixer el seu nom, la seva edat, els seus gustos, els seus animals preferits... Una vegada trencat el gel d'aquesta manera, hem decidit fer un dibuix conjunt amb ell/ella.

Tot s'ha de dir que durant els primers minuts, hem tingut un sentiment de vergonya, ja que mai els havíem vist i mai havíem xerrat amb ells; però passat uns instants, ja ens hem trobat d'allò més a gust i fins i tot ens hem ajudat mútuament!!

A part de treballar l'hàbit lector, amb aquesta activitat podrem aprendre molt dels nostres amics lectors i ells podran reviure quan tenien 3 anys. 

De fet, hem acordat que uns quants amics lectors més grans també seran els nostres mestres de català, ja que hi ha un parell de nosaltres que no entenen/parlam l'idioma. 















Què vos pareix? 
Vos han fet algun comentari els vostres fills? 
Animeu-vos a comentar!!

2 comentaris:

  1. Hola Toni.
    Gabriel no se recuerda del nombre de su "amic lector". Te puedo pedir una lista con los niños y los nombres de sus "amics lectors". Así será más fácil hablar con Gabriel de su maestro infantil :-)

    ResponElimina
  2. Hola Vicky!
    El "amic lector" de Gabriel se llama Marc. Todavía no he puesto la lista con los nombres ya que por ahora son provisionales. Cuando ya estén consolidados, los daré a conocer.
    Muchas gracias por tu interés!

    ResponElimina