divendres, 25 de novembre del 2016

BLOC EN PERILL D'EXTINCIÓ

Avui, a l'arribada de tots els nins i nines, en Toni deia "en bromes" que aquest BLOC està en PERILL D'EXTINCIÓ, ja que necessita una retroalimentació, un feedback de tots vosaltres, les famílies. 

Necessit saber què opinau de les entrades del bloc, del que feim a classe, necessit saber els vostres dubtes, suggerències, opinions... TOT serà benvingut i necessari, ja que un bloc d'escola és una eina/mitjà de comunicació i es necessita d'aquesta comunicació bidireccional (escola --> família, però també família --> escola).

Per això, he pensat que podria ser d'ajuda aquest "tutorial" de com deixar un comentari. Lo ideal seria que tinguéssiu un compte de Google, ja que és més fàcil i ràpid, però si no en teniu, podeu deixar comentaris de forma anònima (encara que us agrairia que poséssiu el vostre nom per saber de qui és).

1 PAS: llegir i mirar l'entrada. Just quan acaba aquesta, hi ha un opció que posa "afegeix un comentari". Cliqueu, escriviu el comentari, i si no teniu compte Google, seleccionau "comenta com a --> anònim" i "Publica".

2n PAS: Com que blogger és molt intel·ligent i desconfiat, vol saber si sou una persona o un robot. Per això, vos farà fer una petita prova.


3r PAS: Quan ja s'ha comprovat que sou una persona, vos deixa publicar el comentari. 

4t i darrer PAS: Comproveu que el comentari s'ha publicat correctament. 

Aquesta entrada l'he feta ja que hi ha diferents families que m'han dit que han comentat alguna entrada, però malauradament no s'ha publicat correctament. Agrairia que tornéssiu a comentar.

i... MOOLTES GRÀCIES!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada