dissabte, 29 d’octubre del 2016

TRENCADA FRUITS SECS

Ahir, vam celebrar la trencada dels fruits secs. És una festa que any rere any es celebra a l'escola i per a tots nosaltres, va ser la primera vegada. Cada un de nosaltres va dur de casa diferents fruits secs per poder esmorzar al pati amb tots els altres nins i nines d'infantil. Abans de sortir-hi, en Toni ens va dur diferents fruits sense pelar per poder observar i analitzar les seves característiques: n'hi havia de petits, n'hi havia de grans, n'hi havia que tenien una pell més forta, d'altres de més fluixa, d'altres que necessitàvem dues pedres per poder obrir-los... en definitiva, vam poder veure fruits amb pell i fruits sense pell.







Una vegada feta aquesta feina, vam anar al pati on ens vam trobar amb tots els altres nins i nines per poder esmorzar. Allà, vam poder compartir i intercanviar els nostres fruits i provar els dels altres.






2 comentaris:

  1. Toni, muchas gracias por el blog. Está hecho con mucho cariño. Nos gusta mucho leerlo y mirar las fotos con Gabriel. Gracias a tí sabemos lo que está aprendiendo Gabriel en el cole y nos ayuda mucho apoyarle con el aprendizaje de la idioma nueva.
    A Gabriel le gustaría mucho si puedas poner más videos de las canciones en el bloq, las que miran/cantan contigo, con Cira y con Sergi.

    Muchas gracias por todo y continue, por favor!!!

    ResponElimina
  2. Vicky!!! :)
    Muchísimas gracias por el mensaje!! Es MUY importante que veáis el blog con los niños/as ya que así ellos mismos os pueden ir explicando nuestro día a día en la escuela y así darle importancia y valor. Necesito ese feedback de vosotros para seguir creando este blog!! Intentaré hacer una entrada con canciones que hacemos en clase lo antes posible (posiblemente hoy o mañana).
    Lo dicho, muchas gracias!!

    ResponElimina