dissabte, 22 d’octubre del 2016

COMENCEM AMB LA LECTO

Des del primer dia de classe, hem començat a treballar la lectoescriptura. Com? Doncs a partir dels nostres noms que hi ha per tot arreu: a l'assemblea, a les taules, als nostres calaixos, als nostres penjadors, a la bossa de psico, als diferents racons... Per tot arreu hi ha els nostres noms amb les nostres fotografies i molts de nosaltres ja començam a identificar-los (SENSE mirar les fotografies!).

A part d'aquest treball, també realitzam diferents activitats per treballar i millorar el traç. Algunes vegades ho feim amb llapis/colors i paper, però d'altres ho feim amb altres materials, com per exemple amb arena, utilitzant la pissarra...

Fa unes setmanes, vam haver de trobar la nostra inicial d'entre totes les lletres i la vam traçar dins una safata amb arena:










I aquesta setmana, hem utilitzat la pissarra. Ens hem imaginat que el nostre dit era un cotxe, i havent-li posat benzina, hem hagut d'esborrar la carretera dibuixada a la pissarra. Amb molta d'atenció, precisió, coordinació i molt a poc a poc, ho hem aconseguit.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada