dissabte, 8 d’octubre del 2016

LA TARDOR

Es considera que a partir del 22 de setembre comença la tardor. Encara que segueixi fent molta calor, nosaltres hem començat a treballar aquesta nova estació. Parlant-ne en l’assemblea, i amb l’ajuda d’algunes imatges, hem arribat a la conclusió que hi ha canvis significatius envers l’estiu: 



  • Canvis que afecten al clima: comença a no fer tanta calor, hi ha més dies de sol i núvols, poden aparèixer les primeres pluges, els dies comencen a acurtar-se... 
  • Canvis que afecten a la vestimenta: comencem a emprar pantalons llargs i fins, sabatilles, alguna màniga llarga als vespres...
  • Canvis que afecten als arbres: caiguda de les fulles seques. 
A part d’aquests canvis, podem començar a menjar les fruites més significatives d’aquesta estació: magranes, figues, raïm, mandarines...

Hem pintat fulles per poder decorar la classe i el passadís de l’escola, hem anat a trepitjar les fulles seques que hi ha davall la figuera de l’escola, n’hem agafat unes quantes per poder fer un mòbil per penjar-lo dins classe (i també n'hem duites de casa) i hem provat algunes fruites d’aquesta estació que ens ha dut la nostra mascota “el cocodril Nil”.










A part d'això, amb les pinyes que heu duit molts de vosaltres, les hem pintades per poder aprofitar-les per matemàtiques. Vos deixam unes quantes fotos:






Aquest n'és el resultat:



Per acabar, vos deixam una de les cançons que hem anat escoltant durant aquests dies i que parla de tots aquests canvis comentats.



3 comentaris:

  1. Hola!!!! Ens ha agradat molt veure tot el que heu après de la tardor. La cançó és genial. Moltes gracies per compartir.ho. ja tenim ganes de veure més!!!!

    ResponElimina
  2. Hola! Soy la abuelita de Ona y me ha encantado poder ver qué hacéis en clase!!! Muchas gracias por compartirlo!! A seguir con ilusión! Un abrazo!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Carol!! Y muchísimas gracias Carmela. Me hace mucha ilusión tener una abuelita que siga el blog. Intentaré subir 2 o 3 entradas cada semana, aunque tengo que decir que soy novato en esto de ser "bloggero". Muchas gracias y hasta la próxima!!:)

    ResponElimina