dimecres, 26 d’octubre del 2016

PER UN BON FUNCIONAMENT DEL PATI

Ja fa molts dies que anam al pati i ja sabem on hi ha més "conflictes". Per això, avui ens hem assegut i hem xerrat de les normes i dels límits que hi ha d'haver en aquest espai. Les normes i els límits ens ajuden a funcionar millor, eviten problemes i fan que puguem gaudir més dels espais i de les relacions.  

Hem reflexionat sobre diferents situacions que succeeixen al pati i hem arribat a les següents conclusions:

Les pilotes de tenis són per jugar amb els tubs de colors, ja que formen part d'aquest joc. Quan hem acabat de jugar amb les pilotes, les hem de tornar a deixar dins la cistella per a què els altres nins i nines també hi puguin jugar. 

Hem d'anar alerta amb les pilotes de plàstic ja que si les pitjam massa, es poden espatllar; i si es rompen, després no hi podrem jugar més. Ens hem fixat que ja n'hi ha una de rompuda i ens ha sabut molt de greu. 

Podem "conduir" els camions a una velocitat moderada, (sense córrer) ja que si correm, podem tenir un accident amb els altres nins i ens podem fer mal (i com hem dit un parell de nosaltres, "fer-nos sang"). 

Podem jugar amb l'arena a la part del pati on n'hi ha. Allà, podem fer castells, omplir els poals, transportar-la amb els camions... També sabem que si tiram arena enlaire, pot entrar dins els ulls dels nostres companys i per això, ho hem d'evitar ja que els faríem mal.

Totes aquestes reflexions i fotografies, les tindrem penjades dins la classe, prop de la sortida cap al pati, per així anar-les recordant cada dia. Molts de nosaltres ja les tenim integrades, però així i tot, convé tenir-les molt present pel bon funcionament del pati. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada