dilluns, 30 de març del 2020

Dilluns 30

Bon dia estimades famílies!

Per avui tenim les següents propostes:
- Lectura d'un conte
- Valors. Expressió Oral.


- Matemàtiques: Ficam la data llarga a la llibreta i de títol SUMAR MONEDES I BITLLETS. A la llibreta només ficar un número (1r, 2n, 3r...) i el resultat de la suma.




I seguir les sèries:
0-2-4......20
10-15-20......80
24-27-30......60
77-76-75......60

- Naturals: A les següents imatges s'ha colat un intrús. El funcionament és senzill, deixar que ells expressin el que veuen encara que vagin mal encaminats. A través de preguntes (què pensau, estàs segur, veus alguna cosa més, qui més podria ser l'intrús...etc.) que vagin realitzant una explicació raonada, tot i que no sigui la correcta. Al final li explicau la vostra versió, i no cal dir-lis que la seva és incorrecta, a no ser que sigui necessari perquè van molt mal encaminats.

Insistir en el fet que vegin la diferència dels aliments d'origen animal i d'origen vegetal i de quin escaló de la piràmide formen part.



Important: Aquest enllaç té un recull d'activitats sobre l'alimentació molt interessants. Està molt bé. Esper que els agradi
https://clic.xtec.cat/projects/ali_log_ca/jclic.js/index.html


-Filosofia 3/18: Avui treballarem l'expressió i comprensió oral a partir d'un dels grans pintors de tots els temps. Vincent Van Gogh. Feim preguntes d'introducció tipus: Us sona qui és Vicent Van Gogh? Perquè creieu que és tan famós? D'on creieu que és?, etc.
Els hi encanta escoltar contes, i no és lo mateix així, però he trobat aquest conte de la vida de Van Gogh.


I per acabar, m'agradaria que veiéssiu un capítol de les 3 bessones. Les protagonistes són Ana, Elena i Teresa, tres bessones que, cada vegada que fan una entremaliadura, són castigades per la Bruixa Avorrida, la qual els envia a diversos contes o successos de la història perquè aprenguin. Allí, han d'ajudar als personatges del conte (en aquest cas Van Gogh) si volen sortir del mateix i no quedar atrapades, principal objectiu de la bruixa. Estan molt bé!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada