dilluns, 23 de març del 2020

Dilluns 23

Bon dia estimades famílies!

Les propostes d'avui són les següents:
- Lectura d'un conte.
- Veure el següent vídeo i contestar a les preguntes. Ho feim a la llibreta de català, ficam la data llarga i de títol EL PEIX FELIÇ. Tot seguit escrivim les preguntes i les responem
 https://www.youtube.com/watch?v=WSs1W7mP29M&t=6s

Preguntes:
1- L'HOME COMPRA UN PEIX, PER QUÈ PENSAU QUE DESITJA UN PEIX?
2- QUÈ SOMIA L'HOME?
3- QUÈ DECIDEIX L'HOME DESPRÉS DEL SOMNI? PER QUÈ?
4- QUÈ CREUS QUÈ ÉS LA LLIBERTAT?

- A la llibreta, de títol: Aliments d'origen vegetal i aliments d'origen animal. Hem de classificar els aliments segons siguin d'origen vegetal o animal.
Exemple: Aliments d'origen vegetal: patates... 

Els aliments d'origen vegetal són tots aquells que creixen directament de la terra (fruites, verdures, llegums, cereals, entre d'altres). I els aliments d'origen animal procedeixen dels animals ( carn, peix, llet, entre d'altres).

- Filosofia 3/18: Conversa a partir d'un quadre. Kandinsky, "parella a cavall". Fer preguntes tipus:
Què veus? - Quins són els colors més abundants? - Quina sensació et donen les persones? - Com és el fons? - Quina època de l'any pot ser? - Què pot haver passat? - És un quadre alegre o trist? - Quin títol li posaries al quadre? Quina història se t'ocorreix que acabés com el quadre?



- A la llibreta de Mates: Ficam la data i feim les següents sumes i restes, tal com es veu a la fitxa, dibuixant al costat les barres de les desenes i les unitats. No cal imprimir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada