dimecres, 16 de maig del 2018

DESCOBRIM LES PINTURES DE JOAN MIRÓ

Durant aquest trimestre, hem fusionat les propostes de filosofia 3/18 amb les d'art. El resultat ha estat la descoberta de grans artistes i grans obres d'art. A part d'això, hem tingut la oportunitat de crear les nostres pròpies obres i d'exposar-les a tots vosaltres. Kandinsky, Picasso, Klimt, Van Gogh han estat alguns dels artistes que hem treballat i a la documentació següent, vos mostrarem la descoberta que vam tenir amb en Joan Miró. 

La sessió va començar en descobrir i en comparar 4 obres d'art de l'artista. Havíem d'observar i dir les semblances i diferències que hi havia entre les obres: colors més emprats, retxes corbes i rectes, diferents figures geomètriques, punts...

Una vegada feta aquesta feina (d'observació i d'anàlisi) vam passar a l'acció: bates posades i música relaxada per poder-nos concentrar i poder crear com a vertaders artistes. Aquest n'és el procés i el resultat. Esperem que us agradi!!

P.D: Disculpau en Toni per la poca estabilitat dels vídeos, hi havia molts d'obstacles. 

3 comentaris:

  1. Quina colla d`artistes mes guapa!!
    esta molt be que els deixeu desenvolupar tota sa creativitat que porten dins.

    ResponElimina
  2. I tant!! Malaguzzi sempre deia que els infants tenen 100 llenguatges, però que els hem de saber escoltar, veure i sentir!!! <3

    ResponElimina
  3. Un día por la tarde después de mirar las fotos del blog, Gabriel nos dijó: Toni tiene un amigo que se llama Van Gogh, es un artista y muy famoso.

    Fue muy divertido, gracias. Me gustaría pasar todas las mañanas con Gabriel en el cole. A él le encanta comentarme lo qué pasó en el cole. Te imita y me cuenta todo con mucha pasión para que yo me puedo imaginar estar ahí con vosotros en clase!!! También es buena práctica, porque sólo me habla en catalán y no hace falta hacer más cursos, jejeje.

    ResponElimina