divendres, 4 de maig del 2018

13ª SETMANA GRUPS INTERACTIUS + JOCS MAIG

Avui, hem conegut els quatre jocs nous d'aquest mes, possiblement els darrers que farem aquest curs escolar. 

Aquests, són:
1. El joc de la muntanya de números. Es juga individualment i consisteix en aconseguir que tots els números estiguin tombats. Amb aquest joc, treballem:
- Números gràfics convencionals
- Operacions bàsiques d'afegir i de llevar (sumes i restes)
2. El geoplà. Aquest joc és el que continua del mes passat ja que a tots ens agrada molt. Com ja sabeu, és un material que serveix per crear figures geomètriques planes. Amb aquest joc, treballem: 
- Figures planes de diferents costats
- Creativitat
- Motricitat fina
- Representació de les figures creades a un paper
3. Blocs geomètrics. Aquest material ens permet crear diferents mosaics d'allò més pulits i creatius. A part d'aquest aspecte estètic, amb aquest material treballam: 
- Figures geomètriques planes de diferents costats.
- Creativitat
- Motricitat fina
- Simetries i seriacions
4. Joc de qui és qui. Aquest joc consisteix en endevinar quina persona té l'altre equip. Amb preguntes de sí o no, es tracta d'anar girant les persones per acabar encertant la persona en qüestió. Amb aquest joc, treballam:
- Lògica
- Saber interpretar les respostes i girar (o no) les persones (etiquetes positives i negatives). 
- Vocabulari i llenguatge oral
Com podeu veure, són jocs diferents als que hem fet fins ara, més llargs i que impliquen més concentració i atenció. Avui, han anat molt bé per ser el primer dia i ens han agradat molt jugar-hi. Hem reflexionat que durant el trimestre passat, vam tenir molta sort al tenir sempre persones adultes a cada joc. Avui, per desgràcia, no ha estat així. Sabem que molts de vosaltres treballau, però també sabeu que poden venir qualsevol persona: familiars (güelos...), veïnats, coneguts... 

2 comentaris:

  1. Por fin me da tiempo para escribirte!!!
    Me encantan los juegos del mes de mayo y me apuntaré para el viernes. Cada mes son más complicados me parece. Uff :-)
    El joc de las muntanya de números también tenemos en casa y le gusta mucho a Gabriel. Utilizabamos una regla de cálcula, pero ya no hace falta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vicky!!! Què bé veure un comentari teu!!! Moltes gràcies per les teves paraules i per venir a classe a treballar amb nosaltres!!

      Elimina