dimarts, 24 de gener del 2017

RACONS DE LECTOESCRIPTURA

Com sabeu, dilluns i divendres feim desdoblement de grup (mitat es queda dins classe i l'altre va a psico). Això possibilita que el grup de treball quedi reduït i que es pugui aprofitar més l'estona per treballar i que les intervencions puguin ser més individualitzades. 

Aquesta setmana hem començat amb els racons de lectoescriptura. De la mateixa manera que feim amb llenguatge matemàtic, una vegada per setmana jugarem amb els racons de lecto. Aquests estan 100% lligats amb el nostre nom propi. 

Un del racó és el racó del llibre "El meu nom el meu món". Es tracta de llegir el nom que hi ha escrit i endevinar de quin company és. Una vegada llegit, podem autocomprovar si ho hem encertat. 




Un altre racó és el racó de confegir els noms (tant el propi com el dels nostres companys). Per ara ho feim amb el model davant, però progressivament ho farem sense aquest. 



Un altre de ben divertit és el de "qui és qui?".  És un joc per aparellar fotos i noms i on sols, ens podeu autocorregir. 





Encara que en Toni no doni molta d'importància a fer fitxetes, sí que de tant en tant en feim (de "divertides") per tal de treballar el traç




Ja per acabar, hem eliminat les targetes amb la fotografia i el nostre nom de l'assemblea per posar-ne unes altres amb només el nom escrit. No vos podeu imaginar què bé ens va passar llista d'aquesta manera. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada