dimarts, 17 de gener del 2017

JUGUEM AMB LA LECTO!

Hi ha molts de moments del dia que treballem la lectoescriptura i ho fem d'una manera lúdica, divertida i agradable. A una de les darreres sessions, en Toni ens va proposar descobrir i diferenciar un material que estava dins un cistell. Cada un de nosaltres, havia d'agafar dos objectes (un en cada mà) i l'havia de descriure. 



Vam arribar a la conclusió que hi havia pinces d'estendre i lletres (alguns de nosaltres les confoníem amb números; ràpidament, alguns companys ens van fer arribar a la conclusió, que eren lletres com les que componen els nostres noms). 

Després vam classificar els dos tipus d'objectes: vam posar dins una safata totes les pinces d'estendre i dins una altra, totes les lletres. Com que alguns de nosaltres vam identificar les inicials del nostre nom, vam dedicar un temps a què cadascú agafés la seva, i d'aquesta manera, poder confegir el nostre nom amb lletres plastificades. 







Un dels jocs que també ens agrada molt és el joc de les cadires! A part de ballar i passar-nos-ho d'allò més bé, no deixam d'aprendre! La gran majoria de nosaltres ja identifiquem el nostre nom i també el d'alguns companys. La consigna és molt fàcil: cadascú s'ha de seure a la seva cadira (a la cadira on hi ha el nostre nom).


 I per augmentar la dificultat, després d'haver-ho fet unes quantes vegades, en Toni ens gira el nom! Hem d'anar girant les etiquetes per saber si és la nostra cadira o no! 




Com veis, ens ENCANTA jugar i aprendre!!! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada