dimarts, 31 de gener del 2017

DIA DE LA PAU

Ahir, dilluns, 30 de gener, vam celebrar a l'escola el dia de la Pau. Tot el claustre de professors vam valorar molt positivament la participació de tota la comunitat educativa durant la diada de l'any passat i per això, enguany vam organitzar la "II Cursa Solidària per la Pau". Els fons recaptats els hem tornat a destinar a l'ONG AMIGOS SOLIDARIOS. Com ja sabeu, aquesta ONG treballa a l'Àfrica (Uganda i Etiòpia). La recaptació d'aquest any ha estat de ____ euros i va destinada (igual que l'any passat) a la construcció d'una escola a Bujagali (Uganda). 

Tot va començar quan la nostra classe vam anar a visitar el supermercat Sa Botiga i l'estanc de Sant Francesc i els vam explicar l'activitat (ens havia tocat anar a aquests dos comerços a fer difusió de la cursa i a demanar-los un donatiu). 
Una anècdota va ser que ens pensàvem que estàvem sortint per la tele al supermercat! Però en realitat era una càmera de seguretat que ens estava gravant. 

Quan vam tornar a classe, vam estar cercant per internet on era Uganda i quina distància hi havia de Formentera. Vam observar que era molt lluny i que es necessitava, com a mínim, agafar un vaixell i un avió. Després, vam estar mirant fotografies i vídeos de nins i nines d'aquest indret. 
I després d'haver parlat molt de la cursa, ahir va ser el gran dia on tots nosaltres, nins i nines, familiars, amics, veïns i mestres vam córrer junts per la Pau!

El matí amb famílies va acabar amb un gran esmorzar de germanor on gràcies a tots, vam poder compartir una estona molt agradable. 
No és d'estranyar que algun de nosaltres ens poséssim ben trist quan ens vam haver de d'acomiadar de vosaltres, les families. Si és que va ser un gran matí tots plegats!

Poc després de les 12h, totes les nenes i els nens d'infantil vam anar al pati de primària a fer un ball conjunt i a representar amb el nostre cos la paraula PAU. Mirau què bé que va quedar!
I ja per acabar aquest dia, ni més ni menys important que els altres, vam anar a veure una representació teatral dels nins i nines de 1r de primària que ens havien convidat. El conte estava molt relacionat amb un dels valors que es treballa aquest dia: la solidaritat.

Moltes gràcies a totes les famílies que van poder venir i que van fer que aquest dia fos tan especial!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada