dilluns, 9 de gener del 2017

4ª SETMANA DECORACIÓ NOM PROPI

Encara que hagin passat unes setmanes, no deixa de ser menys important i no volem que es quedi sense documentar. La darrera setmana del primer trimestre, n'Aya, na Basma, na Saira i n'Ian van fer la presentació de la decoració del seu nom propi. Cada un d'ells, amb les seves famílies, van decorar el nom d'una manera molt peculiar i creativa.

Com sabeu, quan un de nosaltres duia la nostra obra d'art a classe, ens convertíem automàticament en protagonistes del dia i en encarregats. Per això, teníem uns sèrie de responsabilitats. Començàvem el dia organitzant i gestionant el bon dia.  

Una vegada acabada l'assemblea, seguíem una sèrie de fases per treballar el nom propi:
  1. Observar i analitzar la decoració del nom: dedicàvem un temps a observar i analitzar l'obra d'art. El/la creador/a ens explicava com l'havia feta, amb qui l'havia feta, si li havia costar molt fer-la...
  2. Quantificar el nom: comptàvem les lletres que té el nom i cercàvem coincidències amb altres noms. 
  3. Qualificar el nom: anàvem lletra per lletra cercant quins noms de la classe començaven per la mateixa lletra i també començàvem a cercar lletres que estaven enmig del noms.



 Aquestes són les OBRES D'ART d'aquella setmana.
Moltes gràcies també a les famílies!!!

A part d'aquesta feina de lectoescriptura, els encarregats teníem més funcions, com era el repartiment dels esmorzars.


D'aquesta manera, donam per acabat el treball de la decoració del nom propi. Han estat quatre setmanes molt productives, on gràcies a la vostra col·laboració (famílies), hem pogut treballar una cosa tan important, propera i significativa com és el PROPI NOM. Moltes gràcies:)

P.D: com podreu observar, na Saira no apareix a les fotografies ja que les darreres setmanes del primer trimestre no va venir. La seva mare ens va portar la decoració del seu nom. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada