dimecres, 25 d’abril del 2018

PARACANDAU

Durant dues setmanes, hem estat treballant l'expressió oral a través d'un jugueroi molt desconegut per a nosaltres: el paracandau. 

Com ja sabeu, dediquem moltes sessions a treballar l'expressió oral, ja que és la base de tot l'aprenentatge posterior. A una primera sessió, vam haver de descobrir quin era l'objecte que estava amagat dins una capsa. Havíem de fer descripcions, hipòtesis, relacionar idees... en definitiva, utilitzar la llengua oral. 
Una vegada descobert l'objecte amagat, en Toni ens va proposar fer un paracandau per a cada un. Així que, ens vam posar les piles i vam començar a fer-los per després poder anar a jugar. 
A una altra sessió, en Toni ens va proposar descobrir una obra d'art; la descobriríem a poc a poc, a través d'un foradet que cada vegada, tornaria més gros. L'obra en qüestió era aquesta: 
Mentre fèiem l'activitat, les hipòtesis eren múltiples: 
- Eren pilotes
- Llunes
- Una manta
- Un llit 
- Era la manta que cobria la família de Gustav Klimt (obra d'art treballada).

Fins que vam arribar a la conclusió, que podia ser el resultat del vol de diferents paracandaus (quan jugam amb ells, el seu vol fa cercles de diferents colors). 

Per acabar amb aquesta proposta, en Toni ens va demanar si volíem fer una obra d'art pareguda a la que havia fet en Kandinsky (autor de l'obra d'art).  Aquesta, n'és la nostra aproximació (està exposada a la porta de la nostra classe). 

4 comentaris:

  1. No sé cuál de las dos obras de arte me gusta más! Enhorabuena a estos artistas!!!

    ResponElimina
  2. La veritat és que el resultat final és ESPECTACULAR!!!

    ResponElimina
  3. Gracias Toni. Gabriel está super orgulloso de su Paracandau y Samuel un poquito celoso. Ya no puede esperar jugar y estudiar junto con su hermano mayor.

    ResponElimina