divendres, 13 d’abril del 2018

10ª SETMANA GRUPS INTERACTIUS + JOCS ABRIL

Avui, hem tornat a començar els grups interactius després de les vacances de Pasqua i hem conegut els quatre jocs nous d'aquest mes. Han vingut a treballar amb nosaltres na Yoli (mamà de na Naira i de na Leyre), na Maria José (mamà d'en Nico) i na Paula (Auxiliar tècnic educatiu, ATE). 

Els quatre jocs nous, són:
1. El joc dels amics dels números (II). Aquest joc va ser el guanyador de la votació i per això, continua. No obstant això, el material s'ha canviat i ara tenim unes targetes de dominó amb números gràfics convencionals. Amb aquest joc, treballem:
- Números gràfics convencionals
- Composició i descomposició de números
- Operació bàsica d'afegir (sumes)
2. El geoplà. Aquest joc és completament nou i és un material que ens serveix per crear figures geomètriques planes. Amb aquest joc, treballem: 
- Figures planes de diferents costats
- Creativitat
- Motricitat fina
3. Figures amb volum. Aquest joc ens serveis per introduir-nos a les figures amb volum, a les figures amb tres dimensions. Amb palillos i amb plastilina, cream diferents figures 3D. Amb aquest joc, treballem:
- Figures geomètriques lliures amb volum
- Creativitat
- Motricitat fina
4. Joc de qui és qui. Aquest joc consisteix en endevinar quin animal té un jugador. Amb preguntes de sí o no, es tracta d'anar girant els animals per acabar encertant l'animal en qüestió. Amb aquest joc, treballam:
- Lògica
- Saber interpretar les respostes i girar (o no) els animals (etiquetes positives i negatives). 
- Vocabulari i llenguatge oral
Com podeu veure, són jocs completament diferents als que hem fet fins ara, més llargs i que impliquen més concentració i atenció. Avui, han anat molt bé per ser el primer dia i ens han agradat molt jugar-hi. Estau tots convidats a venir a treballar amb nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada