dimecres, 29 de març del 2017

LA PADRINA DE N'ONA ENS TORNA A VISITAR!

Divendres, 17 de març ens va tornar a visitar la padrina de n'Ona!! Ens agrada molt que vengui a l'escola ja que ens ho passam molt bé amb ella, amb els seus jocs, cançons i danses. 

Per si no ho sabeu, na Carmela és d'Ontinyent (un poble de València) i cada vegada que ve a Formentera a veure a n'Ona, ens fa una visita.

Com bé sabeu, la nostra classe està oberta a tothom! Si algun familiar vol venir-hi, està més que convidat! Contar un conte, fer-nos algun joc, contar-nos alguna cosa... en definitiva, estar amb nosaltres. 

Moltes gràcies Carmela!

4 comentaris:

  1. Muchas gracias, Toni! Me encanta pasar un rato con vosotros! Valoro mucho tu metodología y tu cariño por los niños!! Gracias!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias a ti, Carmela! Disfrutamos mucho de ti en clase y yo de poder charlar un poco de nuestros temas de educación. Hasta la próxima!!!:)

      Elimina
  2. Yo quiero venir a pasar un ratito con vosotros antes de empezar a trabajar!!! Prepararé algo para hacerlo todos juntos en el mes de abril!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiiii!!!! Eso me gusta Sara!!! Seguramente que pasaremos un momento muy agradable!! La clase se enriquece de todas las experiencias!!:)

      Elimina