dimecres, 13 de maig del 2020

Dimecres 13

Bon dia estimades famílies:
Les propostes d'avui són les següents:
- Comprensió escrita: Llegim la següent història. A la llibreta de català ficam de títol "BOW BOW" i responem les següents preguntes sense copiar-les.


- Matemàtiques: Ficam la data llarga a la llibreta de matemàtiques. En l'activitat número 1 escrivim el número i al costat aquest però en lletres. En el número 2 endevinam el missatge encriptat.


- Tasca Naturals: Joc de l'intrús. Troba l'intrús. Veiem les següents imatges i que els nens i nenes facin hipòtesis. Lo important és que facin hipòtesis, i els hi reforçarem les seves conclusions, tot i que no segueixin el sentit que nosaltres volem, o siguin una mica incorrectes. Expressions com: ah, és veritat, però i la imatge de dalt no podria ser l'intrús? segur que no? i la del costat tampoc? I aquestes dues que tenen en comú?. Al final, si no l'han endevinat, els hi explicam la "solució" que nosaltres volem treballar.



Intrús 1: Tots són rèptils menys la granota. Tots tenen la pell amb escames menys la granota. Tots tenen potes menys la serp, entre d'altres.
Intrús 2: Tots són herbívors menys la granota. Tots fan la metamorfosi menys la tortuga. La tortuga és l'única que té closca, entre d'altres.

- Català: Escoltem la cançó, les vegades que calgui, "Caminem junts" i feim l'esforç d'entendre de què parla. A la llibreta de català ficam de títol CAMINEM LLUNY. I que escriguin lliurement el que pensin sobre la cançó.


I..qui vulgui ballar-la i fer un vídeo, ens encantarà=)

1 comentari: