dilluns, 20 d’abril del 2020

Dilluns 20

Bon dia estimades famílies!

Les propostes d'avui són les següents:
- Lectura comprensiva: Llegim la imatge de les marietes. A la llibreta de català posam la data llarga i de títol. MARIETES. Hem de contestar a les següents preguntes, sense copiar-les. Ficam el número i la resposta. És interessant que facin una frase com a resposta.

1. Com es diuen les marietes?
2. De quin color és la marieta Pepeta?
3. Quants puntets negres té la marieta Roseta?
4. A on està la marieta Roseta?
5. A on està la marieta Pepeta?

- Valors: Veure el següent vídeo:


- Tasca Naturals: Insectes. Veiem el següent vídeo. A la llibreta de català ficam de títol: INSECTES. Després han d'escriure les frases seleccionant la paraula correcta de les dues opcions.





- Matemàtiques: A la llibreta de matemàtiques dibuixam aquests quadrats màgics i els resolem amb el número corresponent.



- Filosofia 3/18. A partir del quadre de "Las Meninas" de Velàzquez, crear un diàleg en el qual el més important és que s'expressin i facin hipòtesis, amb preguntes com:
- Que veus? Què creus que està passant? És un quadre alegre, trist? Qui poden ser els personatges? Què hi ha davant? Què hi ha darrere? Quins colors destaquen més? L'han pintat fa poc? Hi ha un pintor en el quadre? Hi ha un gos? I per acabar, veure el vídeo explicatiu.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada