divendres, 1 de febrer del 2019

GRUPS INTERACTIUS GENER

Aquests, han estat els jocs dels grups interactius del mes de gener. Moltes gràcies a les famílies que han vingut a treballar amb nosaltres. Sense la vostra ajuda, aquesta manera de fer feina no seria possible. Els vostres infants us ho agraeixen sempre. 

1. Joc que ens va portar na Mariana: Memory. El vam transformar per augmentant la dificultat i treballar la lectoescriptura. El vam convertir en un joc de correspondència de paraula-imatge.  
2. Acròstic amb el nostre nom utilitzant la tècnica d'estampació de lletres. 
 3. Amics del 10 utilitzant cartes espanyoles. Hem treballat la composició i descomposició del 10.
4. Ordenació de nombres i comptatge de 2 en 2 per comptar monedes de 2 euros. 
 5. Construcció d'un rellotge.  
 6. Recepta de la truita de faves: sopa de lletres. 
 7. Jenga. N'Ona ens va dur aquest joc i el vam transformar per augmentar la dificultat i treballar les operacions de llevar (les restes) utilitzant dos daus i el collaret de les 10 bolles. 
8. "Ens mesuram". Utilitzant diferents instruments de mesures (bàscula i metro), hem mesurat la nostra alçada, el nostre pes i el nostre peu. Totes aquestes dades han quedat escrites a una graella per fer un treball posterior. 
9. Polseres difícils. La manera de fer-les era anar augmentant la quantitat d'un sol color. L'altre color, s'havia de mantenir (treballam la lògica i el comptatge).  

NOTA IMPORTANT: Molts d'aquests jocs no necessiten un material específic. És per això que es fan i es documenten per tal de donar-vos idees per fer a casa. Animau-vos!!

1 comentari:

  1. Es increible s`imaginacio que tens Toni , sempre amb idees noves i molt entretengudes.
    Segueix aixi!!

    ResponElimina