divendres, 22 de febrer del 2019

GRUPS INTERACTIUS FEBRER

Aquests han estat els jocs del mes de febrer. Moltes gràcies a les famílies que han vingut a treballar amb nosaltres. Animeu-vos, les altres, a venir i a participar. Els vostres infants us ho agrairan (i en Toni, també)!

1. Paraula intrusa: esbrinar quina paraules no correspon a una categoria familiar. 
2. Llegir els horaris de Próximo Ferry: iniciar-se amb la lectura de rellotges (en punt, i mitja).
3. Sopa de lletres: escriure i trobar paraules relacionades als diferents empleats i empleades d'una cafeteria. 
4. Fer més estovalles per la nostra cafeteria: sabíem que hi hauria un dia que tindríem molts de clients i per això, vam haver de fer més estovalles. 
5. Joc de la oca amb dos daus per fer restes duent-ne: iniciar-se amb amb operacions més complicades com són les restes duent-ne. Ho fem amb dos daus especials, el collaret de les deu bolles i dient: "de __ per arribar a __ n'hi van...".
6. Panell numèric i taula del 5: per seguir treballant les hores, necessitam saber la taula del 5 per calcular els minuts. Per això, vam utilitzar el panell dels 100 per comptar de 5 en 5 (ho hem iniciat).
7. Escriptura de cartes pels aniversaris (escriptura lliure i creativa utilitzant un esdeveniment important i significatiu).
8. Treballar les grafies dels números fent el calendari del mes de febrer. En Toni ha observat que hi ha alguns de nosaltres que escriu els números al revés. Per això, vam dedicar un racó per treballar les grafies dels números i practicar el seu traç. 
9. Comprar, pagar i calcular el canvi. Amb la cafeteria en marxa, necessitam iniciar-nos amb el món dels doblers: pagar i calcular el canvi. Per això, hem dedicat un joc per treballar aquest aspecte tan important en la nostra vida diària. 
Animau-vos a realitzar algun d'aquests jocs a casa i a jugar amb els vostres infants. Us ho passareu molt bé i aprendreu molt. 

Per altra banda, informar-vos que aquesta setmana ja no hem fet grups interactius i que estarem unes quantes setmanes sense fer-ne. Per què? Per varis motius:
- Per deixar descansar a les famílies que sempre vénen. 
- Per poder respirar un poc i no anar tan atabalats (la cafeteria ens du molta feina).
- I perquè d'aquí poc començam un projecte conjunt amb unes persones molt, molt especials que ja anireu veient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada