divendres, 9 de març del 2018

7ª SETMANA GRUPS INTERACTIUS + JOCS MARÇ

Aquesta setmana, només hem pogut fer grups interactius avui, ja que dilluns no hi va haver cap familiar/voluntari apuntat. No obstant això, vam conèixer i vam començar a treballar amb els jocs nous del mes de març.  

Els quatre jocs d'aquest més, són:
1. Joc d'afegir i llevar Legos (aquest joc continua aquest mes, ja que vam fer una votació democràtica i va guanyar). Amb aquest joc, seguirem treballant les operacions d'afegir i llevar amb un material nou, que ens ajudarà a calcular el resultat final: les pulseres de les 10 bolles. (treballam els números i el càlcul). 
2. Els amics dels números. Aquest joc consisteix en composar i descomposar nombres utilitzant unes mans plastificades que ens ajuden a saber on va cada dominó. (treballam els números i el càlcul). 
3. Joc de copiar-se. Aquest joc consisteix en construir simetries amb un material nou, els reglets, per després representar-lo a un foli. (treballam la geometria).
4. Joc de construccions. El joc consisteix en agafar 10 peces de construccions (de diferents formes i colors), construir una torre i després representar-la a un foli. (treballam la geometria). 
Tant na Yoli, com na Maria José com en Toni, han trobat que la sessió d'avui ha anat molt bé i que els jocs del mes de març són molt atractius. És per això que vos animam a què us apunteu al plafó per venir a treballar amb nosaltres! Animeu-vos!!! 

4 comentaris:

  1. El Izan me habla mucho de los juegos. Le gustan mucho☺

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que tots estam molt contents i motivats quan hem de treballar el pensament matemàtic!!!

      Elimina
  2. Que chulos los juegos nuevos! Me apuntaré para ir otra vez😊

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les portes de la nostra classe estan sempre obertes a què vingueu!!!

      Elimina