dimecres, 21 de juny del 2017

ADÉU AL NOSTRE PRIMER ANY A L'ESCOLA

Dia 12 de setembre començàvem aquest viatge tan meravellós anomenat 4t d'educació infantil. En aquest viatge, ens hem descobert a nosaltres mateixos com a persones dins d'un grup, hem conegut altres persones similars i diferents a nosaltres i sobretot, hem començat a entendre el món que ens envolta. Han estat 10 mesos intensos però que han passat volant! I quin viatge més guapo, no? Hem passat d'estar un poc insegurs a sentir-nos com a casa; hem passat de ser més depenents a començar a valer-nos per a nosaltres mateixos; hem començat a veure que aprendre pot ser molt divertit! I sobretot, hem començat a veure que la vida és meravellosa! És per tot això que, arribats en aquest punt, necessitam un bon descans, aprofitar el bon temps, anar a la platja i sobretot, estar amb família. 

El nostre acompanyant d'aquest viatge, en Toni, us dóna les gràcies per tot! Ell ha gaudit igual o més que nosaltres, ha après igual o més que nosaltres i sobretot, ha aprofitat al màxim cada un dels dies d'aquests 10 mesos. Vol agrair a les famílies la confiança que han dipositat en ell per acompanyar-nos durant aquest viatge i també, per fer que el seu primer any de feina fos tan fàcil! A ell, li encantaria poder tornar l'any que ve i continuar amb nosaltres. Esperem que la sort l'acompanyi!!

Així doncs, moltes gràcies per tot, als 16 nens i nenes i a totes les seves famílies!

Toni

4 comentaris:

  1. Muchas gracias por haberme hecho sentir cerca de Ona todo el curso. Para mi ha sido muy gratificante ver el seguimiento del curso en el blog. Me ha parecido extraordinario! Ojalá nos volvamos a encontrar! GRACIAS!

    ResponElimina
  2. Carmela! Muchas gracias por el comentario!! Me pasaba a ver el bloc y me ha alegrado verlo! Para mi el trabajo con familias es fundamental y documentar la vida de la clase, también: tanto para los niños, como para las familias como para mi mismo :)

    ResponElimina
  3. Gracias x todo Toni. Eres un buen maestor y los niños te quieren con locura.

    ResponElimina