dilluns, 29 de maig del 2017

ELS GROSSOS ENS AJUDEN AMB EL NOSTRE PROJECTE

Divendres passat, els boixos i boixes grossos de la classe de cinquè, ens van ajudar a resoldre els dubtes que teníem sobre els caragols. Des de principis de setmana, intentàvem trobar respostes a aquestes preguntes i en Toni ens va proposar escriure una carta als més grans demanant-los ajuda.

Dijous, els vam enviar la carta i ells, molt amables, es van posar a fer feina, redactant el que ja sabien i cercant informació. L'endemà, la seva mestra (na Montse) ens va dir que en qualsevol moment podien venir a la nostra classe per explicar-nos tot allò que havien trobat.

Així que, uns representants (en Pablo, en Martí i en Marc) van venir a la nostra classe i ens van resoldre les quatre preguntes que teníem. Aquesta és la carta:
Ens vam reunir a l'assemblea i amb molta d'atenció, vam escoltar tot allò que ells sabien. I quanta d'informació nova!!
Aprofitant que havien vingut a la classe, els vam voler explicar el mapa conceptual de tot allò que hem après i que a poc a poc anirem acabant (introduint tota aquella informació nova que ells ens van transmetre). 
Volem donar les gràcies als grossos per haver-nos ajudat a seguir endavant amb aquest projecte i per interessar-se amb el nostre projecte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada