dimarts, 13 de desembre del 2016

1r DIA DE TALLER DE NADAL INTERCICLE

Ahir dilluns, va ser el primer dia d'aquesta setmana especial. Com ja sabeu, hem organitzat una setmana de tallers de Nadal intercicle; això vol dir que ahir, dimecres, dijous i divendres, ens mesclarem tots els nins i nines d'educació infantil per a realitzar diferents tallers de Nadal. 

Com també ja sabeu, aquests tallers es poden dur endavant gràcies a la vostra col·laboració. Ahir, ens van venir a ajudar na Vicky (mamà d'en Gabriel), na Maria José (mamà d'en Nico), n'Isa i na Mar (mamà i germaneta de n'Unai) i na Paquita per fer GALLETES DE MANTEQUILLA.

Mirau què bé ho vam fer!







A part de donar les MOLTÍSSIMES GRÀCIES a aquestes tres mamàs i a aquesta germaneta, també volem agraïr al forn de Sant Ferran ja que ens van voler coure aquestes galletes de mantequilla. 
Per si vos animau a fer galletes a casa:

INGREDIENTS:
1kg de farina
320g de sucre
600g de mantequilla
1 cullerada d'essència de vainilla

IMPORTANT!!! Encara sou a temps a apuntar-vos als altres dies de tallers! Animau-vos! Vos necessitam!!!!

2 comentaris:

  1. Toni, ayer fue muy divertido con los niños. Me gusta mucho preparar galletas y tartas con mis hijos.
    Ojo! Un cuarto de los ingredientes para las galletas es bastante, si no tienes una familia numerosa y muchos amigos y vecinos :-p

    ResponElimina
  2. Muchísimas gracias Vicky!! Nosotros también nos lo pasamos muy bien y las galletas salieron riquísimas! Gracias por venir a ayudarnos!

    ResponElimina