dissabte, 23 de març del 2019

ESTANY PUDENT

Dia 15 de març, tornàvem a sortir de l'escola per gaudir d'un altre dia d'aventura, de descoberta, de naturalesa i de paradís: Formentera. En aquesta ocasió, el recorregut estava plantejat com a gimcana que vorejava l'Estany Pudent i finalitzava al molí de Sal de l'entrada d'Illetes. 

Com l'altre sortida, vam compartir i gaudir d'una jornada de descoberta junts, ens vam familiaritzar amb el patrimoni natural de l'illa, vam valorar l'interès científic i estètic que tenen les zones humides, vam adquirir consciència de la progressiva reducció i desaparició d'aquests ecosistemes, vam identificar les espècies animals i vegetals més característiques de les zones humides i vam utilitzar instruments d'observació (prismàtics) i càmeres digitals per fer fotografies. 

Una altra vegada, volem donar les gràcies a en Jaume (responsable del Camp d'Aprenentatge) per haver estat tan bon guia en aquesta altra sortida i a na Isa (mamà de n'Unai) per haver-nos acompanyat durant aquest dia. 

1 comentari:

  1. Hola!!!!! Però quina sortida més interessant !!!! Feia temps que no entràvem a veure'l i ens ha agradat molt tot el que heu fet i publicat des de gener!!!! Moltíssimes gràcies!!!! A veure si aconseguim entrar més sovint. Un besot i una forta abraçada!!!

    ResponElimina