dissabte, 18 de novembre del 2017

QUÈ DEU SER?

Tots els dimecres dediquem un temps per fer filosofia, un temps per jugar a pensar. La setmana passada, en Toni ens va dur la bossa de les sorpreses, una bossa amb diferents objectes dintre. El joc consistia en endevinar quins objectes hi havia utilitzant només el sentit del tacte. A part de fer hipòtesis, utilitzàvem el llenguatge oral per fer descripcions sobre l'objecte en qüestió.

Aquesta setmana, en Toni ens ha proposat variar el joc: ara consistia en endevinar quin aliment era utilitzant només el sentit del gust. Mirau quines eren les propostes:  
La pinya, la taronja i la pera van ser fruites agradables, dolces, etc. En canvi, la llimona va ser tot el contrari. No obstant això, la gran majoria de nosaltres vam encertar quin aliment era. 

Amb activitats com aquestes, connectam experiències presents amb les passades i a través del tempteig i de les consideracions que fem, acabam formulant hipòtesis, buscant alternatives... En definitiva, estem treballant les habilitats de recerca i d'exploració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada