dimarts, 31 d’octubre del 2017

TRENCADA DE FRUITS SECS A CA'N MARROIG

Tenir un bosc a 10 minuts de l'escola és un autèntic plaer! Avui hem pogut estar en contacte amb la natura, hem sortit de l'aula, hem respirat aire fresc, hem jugat amb material de la natura i hem fet la tradicional trencada de fruits secs a Ca'n Marroig. Tot això, amb l'ajuda de na Fany (mamà de na Laura) que ens ha acompanyat a aquesta primera sortida d'aquest curs escolar. Moltíssimes gràcies per estar amb nosaltres i per ajudar-nos tant!!!

Quan hem arribat al bosc, hem contat el conte de "La Castanyera", hem rebut la visita de la pròpia Castanyera que ens ha duit fruits secs, hem jugat al joc del mocador i amb els fruits secs, hem jugat fer parelles (sense poder veure els fruits secs). A part d'això, hem tingut temps per poder jugar amb la natura, per poder enfilar-nos als arbres, per poder fer torres/murs/"focs" amb les pedres i ens ho hem passat d'allò més bé!!!
Pot ser que alguns de nosaltres s'hagi posat un poc de resina dels arbres a la roba! No vos preocupeu que amb un poc d'oli d'oliva es lleva!! :)

2 comentaris:

  1. Va ser un dia genial!Es nens i nenes so passaren super be ...i jo encantada de poder compartir-ho!
    Grasis!!

    ResponElimina
  2. Quina meravella!!!! Ona va venir molt contenta!!! Gràcies!!!

    ResponElimina