divendres, 3 de febrer del 2017

VENGA QUE TÚ PUEDES

Avui, ha passat una cosa màgica a lectoescriptura. Després de passar per tots els racons de lecto, en Toni ens ha proposat una activitat per treballar el traç. Quan l'hem acabada, ens ha animat a escriure el nom al darrera.


Mirau quina cosa més guapa ha passat!

https://drive.google.com/file/d/0B2fh9ZR54P8WNEVXajF5UmY2LVE/view?usp=sharing

8 comentaris:

  1. Son increibles aquets nens!! Moltes gracies Toni per captar tots aquets maravillosos moments I compartir-los amb tots nosaltres!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel comentari "Anonymous"! La veritat és que ho són, tant increibles com meravellosos!! :)

      Elimina
  2. És meravellós!!! Exactament pens el mateix...genial el captar aquests moments i després veure'ls, a casa, amb ells....quasi s'ha convertit en necessari per nosaltres. Moltíssimes gràcies!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carol! I considero que és importantíssim que ho vegeu amb ells, ja que d'aquesta manera es fan més conscients de tot el que passa a classe. Avui, com t'he comentat, n'Ona ha repetit el mateix model que n'Izan l'altre dia, ajudant a donar d'esmorzar. I me deia: "Toni, me haces un vídeo?"

      Elimina
  3. Madre mia que empatia !!! Fantastico video !

    ResponElimina
  4. Extraordinaria la capacidad de captar momentos tan importantes de la vida de la clase!!! Un abrazo!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carmela! El otro día se lo comentaba a mis padres. Cada día tengo el móvil preparado por si tengo que grabar en vídeo, en audio o si tengo que hacer fotos. La verdad es que capto algunos momentos como estos, pero estoy segurísimo que se me escapan otros. Muchas gracias por el comentario!

      Elimina